+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Time Cafe Penzion Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 12 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Jana

para, 3.9.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Pěkný, velký pokoj, příjemně tvrdé postele, slušné vybavení. Prostorná koupelna s prostornoým sprchovým koutem - snad by jen neškodilo, dát do koupelny i nějakou poličku či stolek na odkládání věcí - místa tu je na to dost.

  • Parkování u penzionu na hrbolatém travnatém a při dešti i zabláceném terénu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva

podróżujący w pojedynkę, 25.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaroslava

grupa przyjaciół, 6.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Karolína

grupa przyjaciół, 9.10.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • líbilo se mi vše, personál, který byl velmi milý, tak pokoj, ten byl krásný, čistý a pohodlný. No nadmíru spokojená. Když pojedu znovu do Příbrami, tak jedině k Vám.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

rodzina z małym dzieckiem, 19.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga

para, 5.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemné prostředí,

  • Neprodyšné umělé podložky pod prostěradly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana Prchalová

para, 22.6.2016

Žlutice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Je velice příjemný, klidný, čistý. Obsluha velmi dobrá a příjemná. Byli jsme velice spokojeni a moc se nám tam líbilo. Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 10.10.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Individuální přístup, příjemná atmosféra, velký pokoj, milý personál.

  • Neočekávala jsem veškeré lůžkoviny z peří! Navíc jsem na něj alergická a nikde nebylo předem upozornění, že tento hotel je vybaven péřovými peřinami a polštáři. Jinak vše v pořádku. Snad jen "tenčí" zdi...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 29.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Krásné prostřední, opravdu čistota pokoje i ostatních prostor

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Hedvika Kočková Novotná

para, 25.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Pěkný, velký prostorný pokoj vybavený kuchyňkou,není co vytknout.

  • Hotel se nachází u rušné hlavní křižovatky, pokud se v noci nezavřou okna je slyšet hluk z ulice,ale jinak v pohodě.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.