+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Time Cafe Penzion Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 12 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana

dospělý pár, 3.9.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pěkný, velký pokoj, příjemně tvrdé postele, slušné vybavení. Prostorná koupelna s prostornoým sprchovým koutem - snad by jen neškodilo, dát do koupelny i nějakou poličku či stolek na odkládání věcí - místa tu je na to dost.

  • Parkování u penzionu na hrbolatém travnatém a při dešti i zabláceném terénu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva

jednotlivec, 25.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaroslava

skupina přátel, 6.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Karolína

skupina přátel, 9.10.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • líbilo se mi vše, personál, který byl velmi milý, tak pokoj, ten byl krásný, čistý a pohodlný. No nadmíru spokojená. Když pojedu znovu do Příbrami, tak jedině k Vám.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

rodina s malými dětmi, 19.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga

dospělý pár, 5.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Příjemné prostředí,

  • Neprodyšné umělé podložky pod prostěradly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana Prchalová

dospělý pár, 22.6.2016

Žlutice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Je velice příjemný, klidný, čistý. Obsluha velmi dobrá a příjemná. Byli jsme velice spokojeni a moc se nám tam líbilo. Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 16.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 10.10.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Individuální přístup, příjemná atmosféra, velký pokoj, milý personál.

  • Neočekávala jsem veškeré lůžkoviny z peří! Navíc jsem na něj alergická a nikde nebylo předem upozornění, že tento hotel je vybaven péřovými peřinami a polštáři. Jinak vše v pořádku. Snad jen "tenčí" zdi...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 29.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Krásné prostřední, opravdu čistota pokoje i ostatních prostor

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Hedvika Kočková Novotná

dospělý pár, 25.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Pěkný, velký prostorný pokoj vybavený kuchyňkou,není co vytknout.

  • Hotel se nachází u rušné hlavní křižovatky, pokud se v noci nezavřou okna je slyšet hluk z ulice,ale jinak v pohodě.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.