+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Time Cafe Penzion Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 12 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    85%
  • Comfort

    89%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • young couple
Sort by:
Show:

Jana

mature couple, 3.9.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Pěkný, velký pokoj, příjemně tvrdé postele, slušné vybavení. Prostorná koupelna s prostornoým sprchovým koutem - snad by jen neškodilo, dát do koupelny i nějakou poličku či stolek na odkládání věcí - místa tu je na to dost.

  • Parkování u penzionu na hrbolatém travnatém a při dešti i zabláceném terénu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva

single traveler, 25.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jaroslava

group of friends, 6.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Karolína

group of friends, 9.10.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • líbilo se mi vše, personál, který byl velmi milý, tak pokoj, ten byl krásný, čistý a pohodlný. No nadmíru spokojená. Když pojedu znovu do Příbrami, tak jedině k Vám.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

family with young children, 19.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga

mature couple, 5.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemné prostředí,

  • Neprodyšné umělé podložky pod prostěradly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana Prchalová

mature couple, 22.6.2016

Žlutice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Je velice příjemný, klidný, čistý. Obsluha velmi dobrá a příjemná. Byli jsme velice spokojeni a moc se nám tam líbilo. Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 16.10.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 10.10.2015

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Individuální přístup, příjemná atmosféra, velký pokoj, milý personál.

  • Neočekávala jsem veškeré lůžkoviny z peří! Navíc jsem na něj alergická a nikde nebylo předem upozornění, že tento hotel je vybaven péřovými peřinami a polštáři. Jinak vše v pořádku. Snad jen "tenčí" zdi...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 29.8.2015

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Krásné prostřední, opravdu čistota pokoje i ostatních prostor

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Hedvika Kočková Novotná

mature couple, 25.7.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Pěkný, velký prostorný pokoj vybavený kuchyňkou,není co vytknout.

  • Hotel se nachází u rušné hlavní křižovatky, pokud se v noci nezavřou okna je slyšet hluk z ulice,ale jinak v pohodě.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.